KÖP-, FRAKT- & ANVÄNDARVILLKOR

OM JAPANSKAKNIVAR.SE

Japanskaknivar.se drivs av EVENTBOLAGET I NORR AB med Org nr 556722-6484 med säte i Skellefteå.

KONTAKT: info@japanskaknivar.se eller telefon: 070-678 61 31

FYSISK ADRESS:
Risbergsgatan 2, Skellefteå

ADMINISTRATION OCH POSTADRESS:
c/o Stadskällaren
Storgatan 43  A, 93131 Skellefteå

BESTÄLLNING

När du slutfört din beställning så skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om beställda produkter, pris och leveransadress. Till privatperson levereras enbart till din folkbokförda adress. Vid eventuellt fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post.

ÅNGERRÄTT

Japanskaknivar.se följer konsumentköplagen och lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal, den så kallade distansavtalslagen, vilken innehåller krav på näringsidkarens informationsskyldighet och regler om konsumentens ångerrätt. Detta innebär en trygghet för dig som konsument eftersom näringsidkaren inte får ger dig sämre villkor än vad som står i lagen.

Läs mer om konsumentköplagen på konsumentverket.se

Du har 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottog varan. Observera att ångerrätten enbart gäller om produkten är i nyskick och i oskadat originaletui.

OM DU ÅNGRAR DIG OCH VILL RETURNERA EN VARA GÖR DU SÅ HÄR:

1. Meddela att du vill ångra ditt köp via epost: info@japanskaknivar.se

2. Skicka tillbaka varan väl förpackad i originalförpackning, inkl. originalemballage inom 14 dagar från att du meddelat att du ångrar ditt köp. Bifoga blanketten.

3. Du betalar själv returfrakten och ansvarar för varan tills den är levererad till oss.

4. Återbetalning sker inom 5-14 dagar från det vi mottagit och behandlat din retur.

6. Tänk på att du bör kunna visa att du skickat tillbaka varan till säljaren. Se därför till att få ett kvitto på försändelsen och spara detta som bevis.

7. Produktansvar vid leverans: Om varan skadas eller kommer bort under transporten från japanskaknivar.se till dig, är japanskaknivar.se betalningsansvarig.
Om varan skadas eller kommer bort då du som kund återsänder produkten till oss så är du som kund betalningsansvarig.

PRISER

Alla priser på Japanskaknivar.se är angivna i svenska kronor, och inklusive moms. Vi reserverar oss för ev. slutförsäljning, feltryck och prisjusteringar. I dessa fall förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa.
Mellan Japanskaknivar.se och kund gäller avtalat pris om inget annat särskilt avtalats.

BETALNINGSSÄTT

KORTBETALNING
Vi accepterar VISA och Mastercard. Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner Payson för att garantera snabb och säker betalning.

FAKTURA
Vi erbjuder fakturabetalning i samarbete med vår betalningspartner Payson.

REKLAMATION

Japanskaknivar.se garanterar att produkterna är felfria vid leverans. Kontakta oss omgående om du skulle få en defekt vara eller en felleverans. Om en försändelse skadats i transporten, oavsett om skadan är väl synlig eller dold ska detta omedelbart anmälas till speditören. Detta för att vi snarast möjligt skall kunna göra en  ny leverans eller på annat sätt avhjälpa felet.

GÖR SÅ HÄR VID REKLAMATIONSÄRENDEN:

1. Meddela oss din reklamation via epost till info@japanskaknivar.se. Skriv ”reklamation” i ämnesraden.

2. Meddela ditt ordernummer och varans artikelnummer samt ditt namn och e-post. Beskriv felet med produkten.

3. Invänta godkännande av reklamationen vilket skickas till din mailadress.

4. Vi skickar en returetikett. Sätt den på paketet och skicka tillbaka varan i det skick som den mottogs så får du en ny vara tillbaka.

VÄRDEMINSKNINGSAVDRAG I SAMBAND MED RETUR
Japanskaknivar.se förbehåller sig rätten att göra värdeminskningsavdrag med 20% av nypris om produkten ej kan säljas som ny efter en retur.

FRAKTER

Vi tillämpar fri fraktkostnad vid standarordrar.

ÖVRIGT

Japanskaknivar.se förbehåller sig rätten att inte stå ansvariga vid olycka i samband med användande av produkter sålda av oss.